FiatService: ROATA POTRIVITĂ LA MOMENTUL POTRIVIT!

0 comments

ROATA POTRIVITĂ LA MOMENTUL POTRIVIT!

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă.

Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare a acestora, mai ales iarna.

Dacă temperatura a scăzut sub +7° Celsius, este momentul să-ți montezi anvelopele de iarnă!

Nu uita că anvelopele sunt singurele zone de contact pe care mașina ta le are cu suprafaţa carosabilă, starea lor fiind esențială pentru siguranța în trafic.

Cu cât anvelopele sunt mai uzate cu atât distanța de frânare este mai mare. Înainte de montaj verifică gradul de uzură acumulat și optează pentru anvelope noi dacă la cele curente ai măsurat o adâncime a șanțului sub 1.5 mm sau ai constatat un grad de uzură accentuat al materialului (tăieturi, fisuri sau umflături).

Pentru siguranță și mobilitate în trafic, mai ales în mediu ud sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă, alege anvelope durabile, silențioase și care să asigure un transfer optim al puterii motorului, precizie maximă a direcţiei și un contact perfect între anvelopă şi drum.

Toate roțile de iarnă dedicate modelelor Fiat au în componență anvelope care răspund specificatiilor producatorului menționate în cartea mașinii.

Pentru emblematicul Fiat 500 au fost concepute jante de origine din aliaj sau din tablă cu diametrul ce variază între 14″-17″.

janta origine 500

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X este cu adevărat amplă. De la jante din otel de 16″ la aliaj de 17″ gri opac diamantat și la jantele din aliaj de 18” bicolore gri opac diamantat, și până la jante de 18″ brunate opace diamantate.

janta origine 500XPentru 500L, Mopar pune la dispoziție jante de origine variate de la cele din oțel de 15″ și 16″ la cele din aliaj de 16″ și 17 “.

janta origine 500LRemarcabil prin detalii, Tipo beneficiază de o gamă de  jante Mopar din oțel 15″ și 16″ și de jante de aliaj de 16″ și 17″.

janta origine Tipo
Consultă online catalogul de roți de iarnă dedicat gamei Fiat (jantă origine Fiat + capac origine Fiat + senzor presiune origine Fiat + anvelope de iarnă recomandate) si solicita oferta dedicata modelului tau la service@autoitalia.ro.

Da mai departe