Ultimele informatii

Fiat la Geneva

0 comments

Fiat alege scena Salonului de la Geneva pentru a prezenta presei internaţionale în avanpremierã ultimele noutaţi în ceea ce priveşte modelele 500X, 500, Panda şi Doblo. Pe lângã acestea, câteva exemplare de 500L şi Freemont ca reprezentante ale uneia dintre gamele cele mai ample şi mai articulate din panorama automobilisticã.

Fiat 500X

Protagonistul incontestabil al suprafeţei expoziţionale, Fiat 500X, noul crossover Fiat ce exploreaza o dimensiune inedita a spiritului 500 în care stilul, substanţa şi caracterul made in Italy definesc un autovehicul confortabil, performant şi mereu conectat cu lumea: acesta este factorul X al frumuseţii, acesta este spiritul lui Fiat 500X.

Fiat 500

La Geneva debuteaza Fiat 500 Vintage ’57 ce reprezintã un omagiu al simbolului Made in Italy din 1957 prin reinterpretarea contemporanã a unor detalii care au fãcut-o faimoasã în anii 60 si 70. La exterior este caracterizatã prin culoarea albastru pastel asortatã cu plafonul alb, eleronul, antena, carcasele oglinzilor exterioare tot de culoare albã si a jantelor din aliaj de 16″ vintage cromate ce amintesc de jantele inconfundabile montate pe istoricul Fiat 500.
Aspectul retro al lui Fiat 500 Vintage ’57 se regaseşte si în interior unde gãsim planşa de bord alba şi tapiţeria elegantã din piele Frau de culoare tabac cu inserţii din piele ivoire cu broderie “500″ de culoare tabac.

Fiat 500L

Completeazã prezenţa familiei 500, modelul ce uneşte stilul 500 cu funcţionalitatea designului Made in Fiat. Din aceastã alchimie specialã ia naştere ‘City Lounge Fiat’, un nou concept de maşina de oras ce reformuleazã în cheie emotionalã categoria maşinilor compacte pentru familia modernã.
Frumoasã pe dinafarã şi spaţioasã pe dinãuntru, Fiat 500L ştie sã reuneascã toate micile plãceri cu marile emoţii ale vieţii: copiii, prietenii, cãlãtoriile, muzica şi comunitatea. Deci, este maşina ideala în care se regaseşte şi creşte familia modernã, aşa cum Fiat 500L însuşi a fost primul exemplu de creştere al “familiei 500″, preludiul unei evoluţii viitoare.

Fiat Panda

Vizitatorii Salonului de la Geneva pot admira în avanpremierã noua serie specialã Panda K-Way® nãscutã din colaborarea dintre Fiat şi marca hainelor impermeabile prin excelenţa, casual şi fashion, douã branduri faimoase în lume pentru produsele lor clasice, contemporane, tehnologice, functionale, colorate şi inteligente.
Sub semnul maximei libertaţi de personalizare, la Panda K-Way® propune 20 de variante cromatice posibile combinând nuanţele caroseriei cu elementele externe (carcase oglinzi şi capace roţi). Evidenţiindu-se prin detaliile de culoarea titanului: bara frontalã cu logo, barele longitudinale, carcasele oglinzilor. Acestea din urmã, împreunã cu uşile posterioare, sunt caracterizate prin sticker-ele K-Way®, iar capacele de roţi prin logo K- Way®. Carcasele oglinzilor,capacele rotilor se pot alege in patru
culori(galben, portocaliu, albastru si titan) in timp ce culorile caroserei disponibile sunt: albastru, alb, negru, roşu, galben şi portocaliu.

Fiat Doblò Trekking

Noul Doblò se prezintã la Geneva cu inedita versiune Trekking care are în standard sistemul “Traction+” pentru controlul ţracţiunii ce creşte motricitatea maşinii pe terenuri cu aderenţã scazutã garantând performanţe optime la plecare şi permiţând performanţe optime în regim de offroad uşor.
La exterior, noua versiune se distinge prin profilul lateral cu logo “Trekking”, jantele inedite din aliaj de 16″ şi noile bare de protecţie anterioare şi posterioare, plus o gardã la sol înãlţata şi un scut de protecţie motor ce permite abordarea în perfectã siguranţã a traseelor denivelate.

Standul Fiat

Inspirându-se din semnul “X” al noului crossover Fiat, standul amenajat la Geneva primeşte publicul larg cu eleganţã şi gustul italian. În centru câteva exemplare 500X înconjurate de modelele 500, Panda, Doblò, 500L şi Freemont – aproape într-o îmbrãţişare simbolicã a ultimei nãscute în casa Fiat.

În plus, într-un spaţiu dedicat va fi posibil sã admiraţi câteva piese de îmbrãcãminte ale brandului K-Way®, plus noua colecţie de merchandising realizatã de Mopar pentru noul Fiat 500X.

Da mai departe