JeepService: NU REINVENTA ROATA! Alege una de origine

0 comments

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă. Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță, sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare a acestora, mai ales iarna.

Roțile de iarnă dedicate modelelor Jeep au în componență jante de origine si anvelope de calitate premium precum Michelin, Pirelli,  Dunlop, Goodyear, Nokian dar și alte profile alese de specialiștii nostri astfel încât acestea să răspundă căt mai fidel stilului tău de condus.

Roata iarna Grand Cherokee

Nava amiral a gamei Jeep beneficiază de o ofertă cuprinzătoare de roți pentru iarnă cu jante de origine pe 18” sau 20” ce  prezintă finisaje argintiu deschis, gri metalic închis, negru, bicolor sau cromat cu capac cu logo Jeep.

janta origine grand cherokee

Roata iarna Cheorkee

Dezvoltat din ADN-ul original Jeep, Cheorkee poate fi personalizat cu roți de iarnă cu jante din aliaj cu design variat. Poți alege dintre jantele din aliaj Mopar cu diametru de 17″ sau 18″.

janta origine cherokee

Roata iarna Compass

Profilul sculptat  al celui mai asteptat SUV 2017, îl poți pune în valoare și prin alegerea unor jante create special pentru Compass. Poti alege  jante din aliaj sau din oțel cu dimensiuni de 16″, 18″ sau 19″.

janta iarna compass

ROATA IARNA WRANGLER

Iubitorii de libertate și aventură, propietari ai legendarului Wrangler , pot alege roți de iarnă cu jante din oțel  sau din aliaj cu diametru de 17″.

janta origine wrangler

Roata iarna Renegade

Oferta de roți pentru iarnă destinate mezinului gamei Jeep este formată dintr-un set de jante oțel de 16” și patru seturi de jante din aliaj, cu diametre de 16”, 17” și 18”, argintii, negre sau bicolore.

janta iara Renegade

Consultă online catalogul de roți de iarnă dedicat gamei Jeep (jantă origine Jeep + capac origine Jeep + senzor presiune origine Jeep+ anvelope de iarnă recomandate).

Pentru ofertă roată iarnă personalizată, contactează-ne la service@autoitalia.ro.

Da mai departe