Vrem sa ne cunoasteti

Despre noi

AutoItalia Showroom este cel mai mare dealer din reteaua AutoItalia, unicul importator Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Maserati, Lancia in Romania. AutoItalia Showroom a cucerit piata auto incepand cu partea vestica a capitalei, unde, incepand cu anul 2005, s-a lansat primul showroom. Acesta isi incheia primul an de activitate cu aproximativ 650 de unitati vandute, continuand trend-ul ascendent si in anii urmatori, ajungand in luna septembrie 2009 la peste 6000 de unitati vandute. Astfel, dupa o crestere substantiala pe piata auto, AutoItalia Showroom isi extinde reteaua din Bucuresti si in partea estica a capitalei in zona Colentina unde a deschis in anul 2009 un nou  complex auto integrat. Noul spatiu are o suprafata totala de 4.453 mp, accentul fiind pus pe tot ceea ce inseamna servicii, personal, design si dotari de specialitate pentru marcile Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo si Lancia. In anul 2009, Autoitalia Group deschide si o noua divizie pentru a veni in intampinarea clientilor sai, Divizia Autoitalia Outlet www.autoitaliaoutlet.ro . Misiunea acestei divizii este comercializarea exclusiva a automobilelor rulate, achizitionate de la clientii nostri. Aceste masini au fost importate anterior de catre Autoitalia Group, deci cunoastem istoricul lor. In anul 2010, Autoitalia inaugureaza, in premiera pentru Romania, primul showroom Abarth. Showroomul este situat în clădirea City Gate Tower, Piaţa Presei Libere nr. 3-5. Aceasta noua locatie gazduind si 2 noi showroomuri pentru brandurile Alfa Romeo si Maserati AutoItalia Showroom isi propune ca prin cele doua puncte de lucru sa continue traditia de prieten onest si, in acelasi timp, sa devina o marca de succes, sa ramana un reper pe piata auto din Romania, prin mentinerea celor mai ridicate standarde in relatia cu clientii si printr-o oferta diversificata de produse si servicii.

Spatiul destinat showroom-ului este expresia unei interpretari arhitecturale stilizate a unei scoici in interiorul careia se regasesc adevarate perle, gama de masini din brandurile comercializate. Spatiul este extrem de generos, expresie a preocuparii pentru confortul si crearea unei ambiante placute pentru fiecare dintre cei care trec pragul acestui showroom. In interiorul acestuia sunt create mai multe spatii destinate expunerii tuturor modelelor, desfasurarii ceremonialului Golden Moment, recreerii si lounge, loc de joaca pentru copii s.a.
Service-ul dispune de amenajari dedicate receptiei masinilor, reparatiilor mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie, echilibrare roti, verificare geometrie roti, statie ITP si spalatorie auto.
Echipamentele din dotarea service-ului sunt de ultima generatie, asigurand realizarea unor interventii si lucrari de inalta calitate.
Clientii service-ului dispun de un spatiu de asteptare cu un perete vitrat care asigura urmarirea activitatilor desfasurate in interiorul acestuia.